Matematik

Beregener Radius for trekantens omskrevne cirkel.

03. marts 2010 af Meandmy1 (Slettet)

En der ved  hvordan man beregener Radius for trekantens omskrevne cirkel.

Hvis man har

A= 50o

b=12

c= 18

TAK!


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. marts 2010 af mathon

          a = (b2+c2-2bc·cos(A))½

          R = a/(2sin(A))


Skriv et svar til: Beregener Radius for trekantens omskrevne cirkel.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.