Matematik

Svar til dig fra pvm

04. marts 2010 af PeterValberg

Til Lorenzia100

Jeg har vedhæftet hjælp til opgave 9 til dig.

Vedhæftet fil: hjaelp_til_opgave_9.pdf

Svar #1
05. marts 2010 af PeterValberg

Til Banan1

Jeg har vedhæftet hjælp til dit vektorregning.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:vektoropgave.pdf

Svar #2
08. marts 2010 af PeterValberg

Svar til Banan1 den 8/3-2010

se vedhæftede

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:trekantopgave[1].pdf

Svar #3
08. marts 2010 af PeterValberg

Svar 2 til Banan1

se venligst vedhæftede

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:trekantopgave[2].pdf

Svar #4
28. april 2010 af PeterValberg

Svar til PeterHansen92

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:PeterHansen92.pdf

Svar #5
29. april 2010 af PeterValberg

Svar til MulleOo

Se vedhæftede

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:svar_til_MulleOo.pdf

Svar #6
25. november 2010 af PeterValberg

 Svar til nice12

Cramers regel, - se vedhæftede

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Cramers_regel.pdf

Svar #7
02. december 2010 af PeterValberg

 hjælp til sararm94

vedr. opgave 6 se vedhæftede

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:AWACS.pdf

Svar #8
07. december 2010 af PeterValberg

 Svar til sherma

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #9
07. december 2010 af sherma (Slettet)

 okay er allerede gået i stå igen - har et spørgsmål der hedder "beskriv hvad en differentialkvotient er og hvordan den bruges til at bestemme monotoniforhold" 

har svaret :

Differentialkvotienten er en grænseværdi kaldet, Lim. Det er hældningen på tangenten. Vi kan kigge på f’ s fortegn for at finde monotoniforholdene.
Vi finder diskriminanten og nulpunkterne. Sætter dem ind på en tallinje, og ser hvor f er voksende og hvor f er aftagende.
Eksempel:
f(x)=x^3-6x^2+16
f^' (x)=3x^2-12x
f^' (x)=0 =>3x^2-12x=0
d=-?12?^2-4*3*0=144
x= 

er ikke helt færdig med er jeg på det rigtige spor?


Svar #10
07. december 2010 af PeterValberg

 du er ikke helt ved siden af :-) dog er der lige .....

f(x) = x3-6x2+16

f'(x) = 3x2 -12x    korrekt :-)

f'(x) = 0
3x2 -12x = 0            brug "nulreglen" se de næste linjer
3x(x2 - 4) = 0
3x = 0    ∨   x2 - 4 = 0
  x = 0    ∨   x2 = 4
  x = 0    ∨  x = 2    ∨   x = -2

altså tre rødder

lav nu fortegnsanalyse ( fortegnsvariation) for f'(x) i intervallerne:

-∞ < x ≤ -2
-2 ≤ x ≤ 0
0 ≤ x ≤ 2
2 ≤ x < ∞

altså før, mellem og efter rødderne for f'(x)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #11
07. december 2010 af sherma (Slettet)

 forstår ikke helt 3x(x2 - 4) = 0

hvor kommer det fra? 


Svar #12
07. december 2010 af PeterValberg

sorry, det er jeg virkelig ked af

det kan jeg da godt forstå, det er da gået helt i kage for mig, - må ha' kigget på den forkerte linje, da jeg opskrev lignngen... vi prøver lige igen

f(x) = x3-6x2+16

f'(x) = 3x2 -12x     korrekt :-)

f'(x) = 0
3x2 -12x = 0       brug "nulreglen" se de næste linjer
3x(x - 4) = 0
3x = 0 ∨ x - 4 = 0
x = 0   ∨  x = 4

lav nu fortegnsanalyse ( fortegnsvariation) for f'(x) i intervallerne:

-∞ < x ≤ 0
0 ≤ x ≤ 4
4 ≤ x < ∞

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #13
13. december 2010 af PeterValberg

Svar til carosen

se vedhæftede

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:carosen.pdf

Svar #14
04. oktober 2011 af PeterValberg

Til sararm94

se vedhæftede dokument (besvarer dit spørgsmål om den med trekant ABC)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:hjaelp_til_sararm94.pdf

Svar #15
05. oktober 2011 af PeterValberg

Til sararm94

se vedhæftede dokument (besvarer dit seneste spørgsmål)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:den_med_radon.pdf

Svar #16
05. november 2011 af PeterValberg

til serra9444

se vedhæftede

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:SKMBT_75011110614140.pdf

Svar #17
09. november 2011 af PeterValberg

til serra9444

se vedhæftede

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:tredjegradpoly.jpg

Svar #18
22. november 2011 af PeterValberg

Til serra9444

del 1 :-)

resten følger snarest.... (se vedhæftede)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:serra9444_001.jpg

Svar #19
22. november 2011 af PeterValberg

serra944 ..... del 2

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:serra9444_002.jpg

Svar #20
23. november 2011 af PeterValberg

serra9444

se vedhæftede

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:serra9444_trekantPQR.jpg

Forrige 1 2 3 Næste

Der er 42 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.