Matematik

regneforskrifter

14. februar 2005 af gomorgen (Slettet)
f(x)=√x, x>0 og g(x)= 1/x, x>0
Hvordan opskriver man regneforskrifter for:
f + g
f - g
f * g
f/g

Svar #1
14. februar 2005 af gomorgen (Slettet)

√ er kvardratrod

Brugbart svar (0)

Svar #2
14. februar 2005 af frodo (Slettet)

(f+g)(x)=f(x)+g(x)=kvdr(x)+1/x

på samme måde med de andre

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. februar 2005 af frodo (Slettet)

(f+g)(x)=f(x)+g(x)=kvdr(x)+1/x

på samme måde med de andre

Skriv et svar til: regneforskrifter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.