Matematik

Hvordan? :)

05. marts 2010 af propertyofnoone (Slettet) - Niveau: C-niveau

Benyt halveringstiden til at bestemme konstanten a i udtrykket M = M0*a¯t


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. marts 2010 af PeterValberg

Mener du

for så kan halveringskonstanten T1/2 bestemmes som:   

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. marts 2010 af PeterValberg

 Lige i øjeblikket virker det til (på min skærm) at LaTeX ikke fungerer på Studieportalen, hvorfor mit svar til dig ikke vises korrekt i øjeblikket.

jeg skrev:

Mener du:         M = M0·a^(-t)  ?

for så kan halveringskonstanten T1/2 bestemmes som:    T1/2 = ln(0.5)/ln(a) = log(0.5)/log(a) 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. marts 2010 af PeterValberg

ups, der er bare ikke noget, der virker som det skal i dag

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. marts 2010 af PeterValberg

Se bort fra #1 (eget indlæg)   det er overhovedet ikke blevet som det skulle have været og da LaTeX ikke lige virkede optimalt, da jeg svarede dig i #1 kunne jeg ikke se eller rette i formlerne, så du må nøjes med svar #2

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Hvordan? :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.