Matematik

vinkel mellem vektorer - min fejl?

05. marts 2010 af andreaspeter89 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvor er min fejl henne, for det kan da ikke passe en vinkel er i minus :S

Det er opgave 650

Vedhæftet fil: Sæt3.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. marts 2010 af Andersen11 (Slettet)

I opg 650 er cos(vinklen) = -189/195 = -0,969, hvorfor vinklen = Arccos(-189/195) = 2,89288 rad = 165,75o  . Du skal finde den vinkel, hvos cosinus er -0,969 .


Svar #2
05. marts 2010 af andreaspeter89 (Slettet)

hvorfor gør du det med 2,89288 rad. Man kan vel bare sige: cos^-1(-189/195)?


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. marts 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2 - Ja, og jeg gav dig resultatet både i radianer og grader. Omregningsfaktoren er 180/π , og Arccos = cos-1 .


Skriv et svar til: vinkel mellem vektorer - min fejl?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.