Matematik

Koordinatsystem...

06. marts 2010 af SashaH (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Har virkelig brug for noget hjælp til denne opgave...

Punktet A har koordinaterne (2,3) og vektoren a (-3,5). Punktet B er bestemt ved at vektoren AB er modsat rettet vektor a, og dobbelt så lang som vektor a. Bestem koordinaterne til B?

Tak :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. marts 2010 af Andersen11 (Slettet)

Så er AB = -2a = (6, -10) og dermed fås koordinaterne til punktet B som koordinaterne til stedvektoren

OB = OA + AB


Skriv et svar til: Koordinatsystem...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.