Matematik

gennemsnitshastighed.!!!

07. marts 2010 af missdior (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hej. mangler lige en opgave som jeg ønsker at i kan hjælpe mig med :)

opgaven lyder på.

afstanden fra NY til San Francisco er 4410km.

Flyvetiden er 4timer og 30min.

hvad er flyets gennemsnitshastighed, på turen mellem NY og San Francisco?

ps. skal sende den imorgen kl.8 håber i kan hjælpe hurtigsy muligt! :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. marts 2010 af Andersen11 (Slettet)

Gennemsnitshastighed = afstand divideret med tiden. Afstand = 4410 km, tiden = 4t 30m = 4,5 t. Resultat i km/t .


Svar #2
07. marts 2010 af missdior (Slettet)

så det vil sige at 4410 : 4,5 = 980 km/t   er det rigtig?


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. marts 2010 af Silahm (Slettet)

Ja, det ville jeg også have sagt.


Svar #4
07. marts 2010 af missdior (Slettet)

Okay mange tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. marts 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2 - Ja, det er rigtigt.


Skriv et svar til: gennemsnitshastighed.!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.