Matematik

Isolering

10. marts 2010 af Eminem1234 (Slettet)

 Hej, er der nogen der kan hjælpe mig med udregningen til at isolere t i denne ligning: -t2+4t

Der må ikke benyttes nogen form for hjælpemidler som fx Solve...


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2010 af jnl123

er det lig 0 ?

-t^2+4t = 0


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. marts 2010 af Frank Sinatra (Slettet)

skriv formlen om til:

-t^2 + 4t = 0

t * (-t + 4) = 0

Så løser du bare ligningen (-t + 4) = 0, så har du begge løsninger :-)


Skriv et svar til: Isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.