Matematik

Hjælp.

11. marts 2010 af pernillegøth (Slettet)

Hej.

Er der nogen der kan hjælpe mig med opgaven i vedhæftet dokument ? :)

Vedhæftet fil: MAtematik 8.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
11. marts 2010 af jnl123

a)

Differentier O(x) og sæt det lig 0:

O'(x) = 0       =>      x = ?

b)

Differentier C(x) og R(x)

c)

Sæt C'(x) lig R'(x):

C'(x) = R'(X)      =>     x = ?


Svar #2
11. marts 2010 af pernillegøth (Slettet)

Okay  har prøvet opgave A. Men synes ikke rigtig jeg kan få det til at gå op.

For x til at være -620,239   v     120,23

Hvilket ikke lige kan passe?


Brugbart svar (1)

Svar #3
11. marts 2010 af jnl123

O(x) = -0,03*x^3 + 4,5*x^2 + 99*x - 12450

O'(x) = -0,09*x^2 + 9*x + 99

O'(x) = 0    =>     x = -10  eller  x = 110


Skriv et svar til: Hjælp.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.