Matematik

Ligning for tangent

11. marts 2010 af Milll (Slettet)

En funktion f er givet ved

f(x) = x^2ln(x)-3x-1, x>0

a) bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet P(1,f(1))


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2010 af jnl123

Opskriv en ligning for en ret linie:    y-y0 = a*(x-x0)

x0 = 1
y0 = f(1)
a = f '(1)


Skriv et svar til: Ligning for tangent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.