Matematik

hjælp! vendetangentpunkt

12. marts 2010 af mrtheking (Slettet)

jeg er ved at lave en mat aflevering
skal finde vendetangetpunkterne på den vedhæftede graf


på forhånd tak :)

Vedhæftet fil: mat alf..docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2010 af Andersen11 (Slettet)

Du behøvede nu ikke at starte en helt ny tråd. Men hvis du kan gemme det i .doc format, er der flere der kan hjælpe dig.


Svar #2
12. marts 2010 af mrtheking (Slettet)

ok men kan du hjælpe mig?


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. marts 2010 af Andersen11 (Slettet)

Jeg kan ikke læse .docx formatet her.


Svar #4
12. marts 2010 af mrtheking (Slettet)

forstår jeg ikke det er word


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. marts 2010 af Andersen11 (Slettet)

Ja, men jeg får fejl hver gang jeg prøver at åbne et .docx dokument her på Portalen. Det skulle være ligetil for dig at gemme det i .doc format.


Brugbart svar (0)

Svar #6
13. marts 2010 af mathon

                                               f(x) = (1/3)x3 - x2 - 8x

                                               f '(x) = x2 - 2x - 8
vandret vendetangent for       f '(x) = 0
dvs                                         for x = -2 og x = 4

skrå vendetangent for            f ''(x) = 2x - 2 = 0 og f '(x) ≠ 0
dvs                                         for x = 1


 


Skriv et svar til: hjælp! vendetangentpunkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.