Matematik

ligning med parantes

14. marts 2010 af solcalorcatalunya (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvordan løser jeg den her ligning 8x+(5x-6-4x+1)=x-(x-4)?

tak på forhånd


Brugbart svar (2)

Svar #1
14. marts 2010 af jnl123

8x+(5x-6-4x+1) = x-(x-4)

8x+5x-6-4x+1 = x-x+4

9x-5 = 4

9x = 9

x = 1


Svar #2
14. marts 2010 af solcalorcatalunya (Slettet)

okay mange tak


Svar #3
14. marts 2010 af solcalorcatalunya (Slettet)

hvordan får du det til 9x-5?


Brugbart svar (2)

Svar #4
14. marts 2010 af jnl123

8x+5x-4x = 9x

og

-6+1 = -5


Svar #5
14. marts 2010 af solcalorcatalunya (Slettet)

tak igen


Skriv et svar til: ligning med parantes

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.