Erhvervsret

Gennemsnit og erfaring til optagelse på JURA!

16. marts 2010 af vanabes (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej.

nu prøver jeg lykken her.

Jeg har søgt ind på Jura i hele landet, for jeg brænder for den udd. Men jeg er bange for at jeg ikke bliver optaget. Ved ikke hvad min gennesnit er pe endnu, da jeg stadig er igang med hf. bliver færdig til sommer.

Jer der har læst Jura, hvormeget har jeres gennemsnit været på og hvad har jeres erfaring været siden i er blevet optaget.?

ved godt at spørgsmålet et oprettet i erhversret, men der var ikke en jura eller ligende emne jeg kunne vælge.


Brugbart svar (2)

Svar #1
17. marts 2010 af Roman Garcia

Hvis man kigger på optagelseskvotienterne fra sidste år, så varierer de fra 7,2 til 8 på den nye skala. Så hvis du er inden for den ramme, så er der fine muligheder for at blive optaget.

Med hensyn til erfaring er dette ikke vigtigt, hvis du har det påkrævede snit. Det er kun vigtigt, hvis du søger kvote 2. Jura er en forholdsvis populær uddannelse, og derfor kræver det ofte, at man har samlet en del erfaring, før man kan komme i betragtning til en kvote 2 plads. Det skal dog siges, at i Århus, optager man kvote 2 studerende på baggrund af deres snit i de adgangsgivende fag.


Svar #2
18. marts 2010 af vanabes (Slettet)

Tja, jeg har ikke så meget erfaring, inden for den fag. Men jeg har arbejdet en del i sundhedssektoren. og har haft en del med advokater at gøre, fra den private side, ikke at jeg er kriminel. :) men alt fra boligforening til returet af en sofa. :)

Det er nemlig derfor at jeg er bnage for at jeg ikke bliver optaget. Jeg har søgt over det hele, bortset fra KBH. Og i Ålborg er der vist ikke så mange der søger, pga. geografiske grunde. Jeg har tjekket gennesnittet på de forskellige skoler. Jeg spurgte mere for at få et billede af hvilke gennemsnit andre havde.


Brugbart svar (2)

Svar #3
18. marts 2010 af Roman Garcia

Mit gennemsnit er fra den gamle skala, så den kan ikke bruges som sammenligningsgrundlag. Jeg fik dog rigtig gode karakterer i de fag, jeg var meget interesseret i, og fik middel karakterer i de fag, hvor jeg ikke havde den store interesse. Så generelt er det fint.


Skriv et svar til: Gennemsnit og erfaring til optagelse på JURA!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.