Matematik

Differtialkvotienten

16. marts 2010 af Px (Slettet)

Hej sidder fast i en opgave som lyder

b) f(x) = x^4 benyt opskrift 2

opskrift 2 lyder apQ=f(x0+h)-(fx0) / h = (x0+h)3-x03 / h


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. marts 2010 af mathon

hvilket er tretrinsreglen, som du vel kender


Svar #2
16. marts 2010 af Px (Slettet)

f(x0+h)-(fx0) / h


Brugbart svar (1)

Svar #3
16. marts 2010 af mathon

se

Vedhæftet fil:tre_trins_reglen_15.doc

Svar #4
16. marts 2010 af Px (Slettet)

er det mit ex, du ahr udregnet der ?


Skriv et svar til: Differtialkvotienten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.