Matematik

integral .. hjælp?

17. marts 2010 af dobbus (Slettet) - Niveau: A-niveau

Ved nogen hvordan man integrerer :

Kvadratrod(2X)  ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2010 af bluegambler (Slettet)

...


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. marts 2010 af mathon

                 ∫√(2x)dx

   sæt u = 2x og dermed dx = (1/2)du

hvoraf         (1/2)∫√(u)du = (1/2)·(2/3)·u·√(u) + k = (1/3)·2x·√(2x) + k = (2/3)·x·√(2x) + k
   


Svar #3
17. marts 2010 af dobbus (Slettet)

tak :D


Skriv et svar til: integral .. hjælp?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.