Matematik

Tangenter

17. marts 2010 af Eminem1234 (Slettet)

 Hej er der nogen der vil hjælpe mig med dette?:

f(x) = x3 - 3x2 + 2x har to tangenter med hældningskoefficienten 11.

- Hvordan bestemmer jeg førstekoordinaten til røringspunktet for hver af disse tangenter?

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. marts 2010 af NejTilSvampe

 differentierer og sætter lig 11


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. marts 2010 af keg (Slettet)

Ved at differentiere og sætte diff. kvotient=11


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. marts 2010 af mathon

så løs
             f '(xo) = 3xo2 - 6xo + 2 = 0


Skriv et svar til: Tangenter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.