Matematik

procenter og renter?

18. marts 2010 af søbsen (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej mennesker.

et beløb indsættes på en konto til 4.5 % om året. efter 6 år er beløbet vokset til 9506,50 kr.

hvilket beløb blev indsat på kontoen?


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. marts 2010 af mathon

             Kn = Ko·1,045n

             Ko = Kn·1,045 -n

             Ko = 9506,50·1,045 -6


Svar #2
18. marts 2010 af søbsen (Slettet)

tak (:


Skriv et svar til: procenter og renter?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.