Matematik

ubestemte Intergaler

21. marts 2010 af nordic (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, Har lidt problemer med disse to opgaver. 

∫ et * cos(3et-2)dt

∫ 3x -2 / 3x2 - 4x + 2

Jeg ved at det ubestemte integraler og at jeg skal bruge substitution metoden, men jeg kan ikke komme videre, 

På forhånd tak , Gerne eksempler


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. marts 2010 af mathon

1)        sæt
                   u = 3et - 2     og dermed etdt = (1/3)du

2)        sæt
                   u = 3x2 - 4x + 2 og dermed (3x-2)dx = (1/2)du


Skriv et svar til: ubestemte Intergaler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.