Matematik

parallelle

21. marts 2010 af Kamelkalle (Slettet)

Hvordan bestemmer jeg t, så to vektorer er parallelle?

Jeg har vektor a (t+1 over 2t) og vektor b (3 over 4)


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. marts 2010 af sHastrup (Slettet)

Du skal finde for hvilke t, det(A,B) = 0. Dvs.

(t+1)*4-2t*3=0


Svar #2
21. marts 2010 af Kamelkalle (Slettet)

Okay.. Så får jeg t=2. Kan det passe?


Skriv et svar til: parallelle

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.