Matematik

Hvad så hvis ???

22. marts 2010 af Manjajensen (Slettet)

Hvad så hvis der står sådan her :

+ 4(-x + 7)

er det så ikke : 4*(-x)+4*7 = -4x+28

Og hvis der står 5x - 3 :  2 = 2,5x -1,5

Er det rigtigt . Please svar !


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2010 af Andersen11 (Slettet)

Den første er rigtig.

Ved den anden ved jeg ikke, om der faktisk står (5x-3):2 eller 5x - 3:2 . Dit udtryk på højre side er korrekt, hvis du mener det første udtryk. I det sidste udtryk, uden parenteser, er det kun 3, der skal divideres med 3. Det er særdeles vigtigt at sætte parenteser korrekt.


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. marts 2010 af Danner39 (Slettet)

Det første udtryk er korrekt, men pas på paranteserne:

5x-3 : 2 = 5x-1,5

hvor

(5x-3) : 2 = 2,5x-1,5


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. marts 2010 af Danner39 (Slettet)

#1 Helt enig :-)


Skriv et svar til: Hvad så hvis ???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.