Matematik

koordinatsættet til toppunkt

23. marts 2010 af chrid (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej håber der nogle der kan hjælpe.

bestem koordinatsættet til toppunktet for den parabel, der graf for funktionen

f(x) = -7x^2 +28x + 25

På forhånd tak. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. marts 2010 af mathon

a = (-7)
b = 28
c = 25

    T = (t1,t2) = (-b/(2a);c-a·t12)


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. marts 2010 af SatansSvin (Slettet)

((−b)/(2*a)) = Xt
((−d)/(4*a)) = Yt

Håber det kan bruges :)


Skriv et svar til: koordinatsættet til toppunkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.