Matematik

hjælp til enhedscirkel

24. marts 2010 af missunknow (Slettet)

Løs hver af ligningerne


tanx=-1,46
1/tanx=0,34

Illustrér løsningerne på en figur med en enhedscirkel.

jeg kan ikke finde ud af at lave en figur på computeren.


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2010 af papas (Slettet)

samt 180+124,41 gr

Vedhæftet fil:tanx=-1.46.doc

Skriv et svar til: hjælp til enhedscirkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.