Matematik

Isolere K ?

24. marts 2010 af rexden1 - Niveau: A-niveau

Hej, er der nogen der kunne hjælpe med at isolere  K i denne ligning:

Sqrt(80) = Sqrt(1^2+k^2)

Har lige tabt min hjerne et eller andet sted.

På forhånd tak !


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. marts 2010 af Isomorphician

√80 = √(12 + k2) <=>

80 = 12 + k2 ....


Svar #2
24. marts 2010 af rexden1

hmm... tak... kan man bare fjerne Kvardratroden på begge side ?


Skriv et svar til: Isolere K ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.