Matematik

Funktion (a)

25. marts 2010 af AimSmQlf (Slettet)

Hej!

Nogle der kan hjælpe mig med at få a til at stå alene?

28 = Log(1/2) / Log(a)  ???

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2010 af mathon

     1/28 = log(a)/log(1/2)

     log(a) = (1/28)·log(1/2)

     log(a) = log((1/2)1/28)

     a = (1/2)1/28


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. marts 2010 af NejTilSvampe

 log(a)*28 = log(1/2)

10^log(a)*28 = (10^log(a))^28 = 10^log(1/2)

a^28 = 1/2

a = 28√0,5


Skriv et svar til: Funktion (a)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.