Matematik

kender I tallet 8.

25. marts 2010 af truemax1 (Slettet)

8 er et magiske tal. bl.a for oktet reglen. når den ligger på siden er det uendelighedssymbolet∞.

men prøv den her fidus fpr jeres venner:

                 1x8+1=9

               12x8+2=98

             123x8+3=987

           1234x8+4=9876

         12345x8+5=98765

       123456x8+6=987654

    1234567x8+7=9876543

  12345678x8+8=98765432

123456789x8+9=987654321


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2010 af Andersen11 (Slettet)

Så prøv også at bede en ven, der ikke kan lide 8-taller, om at udregne dette

12345679x72 = 888888888


Skriv et svar til: kender I tallet 8.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.