Matematik

funktionslign.

26. marts 2010 af qrineflip (Slettet)

Et hus blev købt til 750 000 kr. i år (2010). Husets værdi stiger med 8% pr. år.
Hvor mange år går der før husets pris bliver 1.000.000 kr. ?


hvordan ville i opstille ligningen ?
jeg er ikke interesseret i at bare regne årene ud. så derfor skal jeg have en funktion.


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2010 af mathon

   P = Po(1+r)n

   n = ln(P/Po) / ln(1+r)

   n = ln(1/0,75) / ln(1,08)


Skriv et svar til: funktionslign.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.