Matematik

Lagrange Succesice quadric programming

30. marts 2010 af JevsPetersen (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg er helt på bar bund i denne opgaven, er der nogen der kan give mig nogle hints til hvordan man løser denne

Opgaven:

Betragt følgende ikke lineære problem
min x1*x2
med begrænsnignerne
h(x1,x2)=18-x1^2-x2^2=0
g(x1,x2)=x1+x2≥0
Start-punktet x1=x2=0 vælges

 Formuler og løs QP (Qudradic program) for den første iteration af SQP (succesice quadric problem), og find værdierne af x1 og x2 efter første iteration. Brug  α=0.75.


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. marts 2010 af Andersen11 (Slettet)

Det ser ud, som om du mener sucessive (eller sequential) quadratic programming. Se, for ekesempel artiklen i wiki:

http://en.wikipedia.org/wiki/Sequential_quadratic_programming 


Skriv et svar til: Lagrange Succesice quadric programming

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.