Matematik
En ulighed...?
23. februar 2005 af
Stine19 (Slettet)
d = b^2 -4ac
d = 6^2 -4*3*2a
d skal være mindre end nul..
d
Jeg skal så have isoleret a..
Nogen der hjælpe mig lidt på vej...?
d = 6^2 -4*3*2a
d skal være mindre end nul..
d
Jeg skal så have isoleret a..
Nogen der hjælpe mig lidt på vej...?
Svar #3
23. februar 2005 af erdos (Slettet)
Når du dividerer eller ganger med et negativt tal skal du "ændre" fra større end til mindre end eller omvendt.
Skriv et svar til: En ulighed...?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
