Matematik

Procentvise stigning?

05. april 2010 af Kenya (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej

Jeg skal finde den procentvise stigning i prisen fra 2007  (70 kr) til 2008 (75 kr) , hvordan gør jeg det?


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. april 2010 af mathon

        du skal beregne stigningen pr. 100

                 stigning = (75-70) = 5

                 stigning pr 1 = 5/70

                 stigning pr. 100 = (5/70)·100 ≈ 7,1%


Svar #2
05. april 2010 af Kenya (Slettet)

Tak


Skriv et svar til: Procentvise stigning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.