Matematik

Stamfunktioner

06. april 2010 af NejIkkeIgen (Slettet)

hej folkens er gået lidt i stå med denne opgave en der kan give en hjælpende hånd;)

vis at F(x)=4/3x√x-1/3x^2 er en stamfunktion til f(x) = 2 √x-2/3x.
Angiv derefter mindst tre andre stamfunktioner til f.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2010 af mathon

differentier F(x) = (4/3)·x·√x-1/3x^2     hvad det ellers betyder, da du ikke sætter meningsgivende
                                                             parenteser


Svar #2
06. april 2010 af NejIkkeIgen (Slettet)

sorry min fejl

F(x) = (4/3·x)·√x-(1/3x^2)

F'(x)= 2*√x-(2*x)/3       kan det godt passe ???


Skriv et svar til: Stamfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.