Matematik

Isolerer x

06. april 2010 af xKathariina (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, jeg ved ikke hvordan man isolerer(hvis det overhovedet er det, det hedder!)  x.

min ligning er :

10,5 = 4 * x opløftet i 0,5

Hvordan finder jeg x ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2010 af Blueoil (Slettet)

(10,5 / 4)^(1 / 0,5) = x

Først dividere 4 over.

Potensen bliver til (1 / 0,5) = 2  på den anden side


Svar #2
06. april 2010 af xKathariina (Slettet)

Aw.. Tusind Tak


Skriv et svar til: Isolerer x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.