Matematik

x0

07. april 2010 af clemens224 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogle der kan forklare mig, hvad x0 helt præcist betyder, og hvordan man evt. kan finde frem til denne i en opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2010 af mathon

           xo er en specifik x-værdi

hvis du fx. skal beregne ekstrema
       har du
                 f '(xo) = 0      hvoraf xo beregnes

................

ex.

      f(x) = 2x2 + 2x + 5

      f '(x) = 4x + 2

      f '(xo) = 4xo + 2 = 0

                  xo = -(1/2)


Skriv et svar til: x0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.