Matematik

tal plus brøk

10. april 2010 af isabella12 (Slettet)

Hej

Hvis der står 1 + (3/4) hvordan løser mand det så?

og hvad hvis der står 1/(1+3/4)


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2010 af Duffy

Løser hvad?


Svar #2
10. april 2010 af isabella12 (Slettet)

altså hvordan kan man skrive udtrykket som brøk efter man adderer?


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. april 2010 af Krabasken (Slettet)

1 + 3/4 = 4/4 + 3/4 = 7/4 (uægte brøk) eller 1 3/4

1 divideret med 7/4 = 1 ganget med den omvendte brøk = 1*4/7 = 4/7

- Var det det, du mente - ?


Skriv et svar til: tal plus brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.