Kemi

reaktionshastigehed

11. april 2010 af diamante (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej derude, jeg håber på lidt hjælp til følgende opgave:

Jeg har fået til opogave at plotte reaktionshastigheden 1/delta t som funktion af koncentrationen af [S2O3--].

Jeg har opgivet følgende:

[S2O3--] i ml :             HCL: ml

15 ml                              15

20 ml                               15

25 ml                              15

30 ml                              15

Reaktionen er er foregået er følgende: S2O3-- + 2H+--> S + SO2 +H2O

HCL= 1.0M

S2O3-- = 0.10M

Men jeg skal beregnet den aktuelle koncentration af S2O3--, hvordan gør jeg dette ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2010 af Yow! (Slettet)

koncentrationen af S2O3-- i M    *    volumen af S2O3-- i mL
_______________________________________________

        volumen af S2O3-- i mL    +   volumen af HCL i mL

 

eksempel 1:

(0,1 M * 0,15 mL) / (0,15 mL + 0,15 mL)  = 0,05 M


Skriv et svar til: reaktionshastigehed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.