Latin

Dansk - Latin

11. april 2010 af CHvilsted (Slettet)

Jeg vil gerne have oversat en sætning til latin.

Sætningen: Du kan ikke se fremtiden, med tårer i dine øjne.

Håber der er en der kan hjælpe.
På forhånd tak.


Brugbart svar (2)

Svar #1
04. maj 2010 af Andersjohnson (Slettet)

Cum lacrimis in tuos oculos non videre potes.

= Med tårer i dine øjne kan du ikke se.

Cum = med           Præposition + ablativ

Lacrimis = tårer    Ablativ pluralis

In = i                        præposition + akkusativ

tuos oculos = dine øjne     akkusativ pluralis (objekt)

non = ikke              adverbium

videre = se             præsens infinitiv

potes = du kan      2. person singularis, præsens indikativ aktiv, af 'Possum', med implicit subjekt


Skriv et svar til: Dansk - Latin

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.