Matematik

yderligere problemer med trigonometri..

11. april 2010 af keansmith (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Jeg er stødt på problemer igen angående formler til at finde vinkler og sider til en retvinklet trekant.

opgave lyder sådan: bestem de manglende vinkler og sider i følgende trekanter ABC:

tan B = tan A c = 30

Hvilken formel skal jeg bruge for at få yderligere information om trekanten?

På forhånd, tak!

Mvh. Kean Smith.


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2010 af Duffy

Benyt at  tan B = tan A

og at længden af siden c er 30, som ligger overfor den rette vinkel C


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. april 2010 af mathon

   a = b = 30/√(2) = 15·√(2)


Skriv et svar til: yderligere problemer med trigonometri..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.