Matematik

bondemand

12. april 2010 af Winther999 (Slettet)

nogle som kan hjælpe mig med denne opgave?? og forklarer hvordan de laver den??

skær det ud i pap:)

Vedhæftet fil: LP opgave.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. april 2010 af Erik Morsing (Slettet)

hvornår lærer folk ikke at sætte docx-filer ind??


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. april 2010 af MN-P (Slettet)

Det ved jeg ikke, men OpenOffice 2.4 til Linux har lært at læse teksterne i dem. Så kniber det bare at skulle gætte hvordan billederne ser ud.


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. april 2010 af MN-P (Slettet)


arealenheder = ae
arbejdskraftenheder = ak
maskinkraftenheder = ma


x ton korn kræver 4x*ae+2x*ak+3x*ma
y ton roer kræver 2y*ae+2y*ak+9y*ma

4x*ae+2y*ae<=32ae 4x+2y<=32 2x+y<=16
2x*ak+2y*ek<=18ak 2x+2y<=18 x+y<=9
3x*ma+9y*ma<=63ma 3x+9y<=63 x+3y<=21

driftbidrag = 6000x+4000y
bruges ae og ak fuldt ud fås x+y=9 og 2x+y=16
x=7 y=2

Jeg håber dette kan hjælpe dig lidt.

Ps det er ikke sikkert at dette er løsningen.


Skriv et svar til: bondemand

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.