Spansk

endelser

12. april 2010 af Tillexd (Slettet) - Niveau: C-niveau

Oversættelse fra dansk til spansk
En smuk dreng = Un Chico guapa

Da chico er maskulinum, skal guapa så ende med o ?
så den kommer til at hedde "Un Chico guapo" ????


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. april 2010 af Duffy

Jah


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. april 2010 af jbmm (Slettet)

Det er det der hedder kongruens (overensstemmelse)  
dvs. et adjektiv/tillægsord skal bøjes i køn og tal efter det substantiv/navneord,
som det lægger sig til.

Un Chico guapo = en smuk dreng
una chica guapa = en smuk pige

chicos guapos = smukke drenge
chicas guapas = smukke piger


Skriv et svar til: endelser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.