Matematik

krumninger

12. april 2010 af dudiis (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hej alle :)

Nogen der har et godt råd ? :) dokumentet er vedhæftet, det handler om cirkler og krumninger.

på forhånd tak :)


Svar #1
12. april 2010 af dudiis (Slettet)

den drillede lige :) 

Vedhæftet fil:Dok1.docx

Svar #2
12. april 2010 af dudiis (Slettet)

 hjææææææææælp


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. april 2010 af PMxD (Slettet)

hmm, smid den ud i doc og ikke i docx, kan jeg ikke åbne :/ 


Svar #4
12. april 2010 af dudiis (Slettet)

 den kommer her :) tusind tak

Vedhæftet fil:Dok1.doc

Brugbart svar (0)

Svar #5
12. april 2010 af PMxD (Slettet)

hmm, nu mangler jeg lige at have "graph" på min computer.. men har du prøvet at indtaste den i det?


Svar #6
12. april 2010 af dudiis (Slettet)

 Jeg har opgaverne som PDF, hvis det er, direkte fra opgavesættet. Det ville være fantatisk hvis du kunne hjælpe mig, 

jeg skal lave opgaver 3,4,5,6

har lavet sådan lidt her og der på dem, men vi har ikke rigtig haft noget teori om det i skolen, så er lidt på bar bund ;s


Brugbart svar (0)

Svar #7
12. april 2010 af PMxD (Slettet)

 der er et eksempel lige over opg 3. det skal du bare bruge og sætte tingene ind i. det var det jeg gjorde da jeg lavede den, jeg har nemlig haft den..


Svar #8
12. april 2010 af dudiis (Slettet)

 Jaa, men hvad skal jeg skrive af tekst og sådan noget? jeg kan ikke helt finde rundt i det hele, og slet ikke forklare mig :S


Brugbart svar (0)

Svar #9
12. april 2010 af PMxD (Slettet)

 den første sætning der er i eksemplet stå der at de sætter centrum (1,2) og radius 3 ind og så før de:

(x-1)^2+(y-2)^2=3^2

det må betyde at din centrum (a,b) skal sættes ind hvor (1,2) står nu og din radius r skal sættes ind hvor 3 står.

så du får:

(x-a)^2+(y-b)^2=r^2

det vil du så bestemme ud fra y, og reducerer så derefter.


Svar #10
12. april 2010 af dudiis (Slettet)

 okay det gir mening :) tak,

men hvad med de andre opgaver, synes især opgave 4 er svær!
det er ikke sådan, at du har din gamle aflevering liggende ? :)


Brugbart svar (0)

Svar #11
12. april 2010 af PMxD (Slettet)

 hmm, jeg har ledt efter den.. xD men tror jeg har haft lavet den i hånd, da det var en terminsprøve, så den ligger i min kælder et sted .. :P
vil lige prøve at kigge på 4'eren.. :)


Svar #12
12. april 2010 af dudiis (Slettet)

 tusind tak, det er sødt af dig, at du gider bruge så meget tid !!


Brugbart svar (0)

Svar #13
12. april 2010 af PMxD (Slettet)

 hmm, tror du skal lave den i to opgaver, en for x0=-1,2 og x0=1.5

x0'erne sætter du ind på x'es plads i f(x) og derefter dobbel-differentierer du den..

kan ikke huske det helt, det er meeeeget langt væk.. =/


Svar #14
12. april 2010 af dudiis (Slettet)

øv, hehe .. må lige kigge på det, også laver jeg det i to opgaver :) hehe ,

tak for hjælpen :) sig til hvis du finder din aflevering ! :D 


Brugbart svar (0)

Svar #15
12. april 2010 af PMxD (Slettet)

 så lidt.. :)

det skal jeg nok.. :P for nu vil jeg jo gerne selv vide svaret, så kunne godt finde på at lede efter den i morgen.. :) så skal jeg nok skrive igen.. :)


Svar #16
12. april 2010 af dudiis (Slettet)

 hahah, ja nysgerrighed er en god motivation ! 


Skriv et svar til: krumninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.