Matematik

Gennemsnitsfart.

12. april 2010 af maibrittvammen (Slettet) - Niveau: 9. klasse

så er hun på banen igen.

nu har jeg tiden og afstanden - hvordan finder jeg så ud af hvor hurtigt hun cykler? s;


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. april 2010 af MN-P (Slettet)

fart=vejlængde / tid                omregn til km/t

1m/s=60m/min = 60*60 m/t = 60*60/1000 km/t


Skriv et svar til: Gennemsnitsfart.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.