Matematik

hjælp??

13. april 2010 af almedinaaa (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Heej 

Jeg har brug for hjælp til at bestemme tangentens ligning til f(x)= 10/ (1+e^-x)?

Jeg har fundet f ' (x)= 10/ ((1+e^-x)^2). Videre kan jeg ikke komme :(

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2010 af Isomorphician

Du må vide hvilket punkt tangenten rører i? Eller i det mindste førstekoordinaten?


Svar #2
13. april 2010 af almedinaaa (Slettet)

 Jo den har røringspunkt i P(0,f(0))


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. april 2010 af Isomorphician

Det skal du så bruge til at indsætte i tangentens ligning:

y = f'(x0)(x - x0) + f(x0)

....og forsøg dig lige med differentiationen en gang til.


Svar #4
13. april 2010 af almedinaaa (Slettet)

tak :)


Skriv et svar til: hjælp??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.