Matematik

hjææææælp !!!!!

13. april 2010 af aishaali (Slettet)

log(x+2)-logx=2


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. april 2010 af multi376 (Slettet)

 her skal du anvende logaritme regelen 

log(x/y) = log(x) - log(y)

log(x) = y     x = 10 ^ y


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

#0 - Samme opgave, som du senere oprettede her

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=832697

hvor du fik svar.


Skriv et svar til: hjææææælp !!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.