Matematik

løs ligning .. har virkelig brug for hjælp

13. april 2010 af aishaali (Slettet)

  log(x+2)-logx= 2


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

log(x+2)-logx = 2 , heraf fås
 

log((x+2/x) = 2 , hvoraf

(x+2)/x = 100

x+2 = 100x

99x = 2

x = 2/99 = 0,02020202...


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. april 2010 af multi376 (Slettet)

 log((x+2)/x) = 2

(x+2)/x = 10^2

(x/x) + (2/x) = 10 ^2

1 + (2/x) = 10^2

2/x = 10^2 - 1

2 = (10^2 - 1)*x

2=100x-x

2=99x

x=2/99

Ups, der var jeg lidt sent på den


Skriv et svar til: løs ligning .. har virkelig brug for hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.