Matematik

Trekants beregning

14. april 2010 af MaleneLar (Slettet) - Niveau: A-niveau

En trekant har sidelængderne 6.45, 5.32 og 7.33.

Beregn trekantens vinkler.

Nogle der kan hjælpe med denne opgave, ville være super! (:


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2010 af peter lind

brug udvidet Pytagoras.


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. april 2010 af mathon

                        A = cos-1((b2+c2-a2)/(2bc))

                        B = cos-1((a2+c2-b2)/(2ac))

                        C = cos-1((a2+b2-c2)/(2ab))


Skriv et svar til: Trekants beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.