Matematik

rumgeometri

16. april 2010 af Emma1991 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa, jeg er pludselig blevet lidt i tvivl, om det jeg side rog laver er rigtigt...

x=7,25

y=7.10

z=2.96

Ligningen for planen, der indeholder vggen med tavlen (alfa), svarer til xy-planen. Derfor kan z-aksen bruges som normalvektor, og denne er givet ved (0,0,1). Som punkt i xy-planen bruges (3,3,0).
Normalvektor for tavlevggen


alfa = 0(x-3)+0(y-3)+1(z.0)=0 <=> z=0

er det korrekt? eller burde jeg skifte 1 ud med 2.96, da det jr er z-aksens højde ..


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. april 2010 af peter lind

Du kan ikke regne med at få hjælp, hvis du ikke giver en ordentlig og udtømmende beskrivelse af opgaven.


Skriv et svar til: rumgeometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.