Matematik

skriftlig besvarelse?

18. april 2010 af gameir02 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Udviklingen i antal elever der har valgt 9. klasse på efterskole i perioden 2000 - 2003, kan tilnærmelsesvis beskrives ved modellen.

y=6410*1,06x

hvor y er antal elever i 9. klasse på efterskole, og x er antal år efter 2000.

a) Hvad fortæller 6410 og 1,06 om antal elever i 9.klasse på efterskole?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2010 af koefoed91 (Slettet)

6410 er start værdi, 1,06 er stigning pr år.


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. april 2010 af ramme2 (Slettet)

Er du helt sikker på at der ikke skal stå  y= 6410*1,06   Det er en eksponeniel sammenhæng.

Hvis du skriver y=6410*1,06x  er sammenhængen lineær og væksten pr år i antallet af elever er astronomisk stor 


Skriv et svar til: skriftlig besvarelse?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.