Matematik

Mat ab1

18. april 2010 af LonnyM (Slettet) - Niveau: B-niveau

Funktionerne f og g er givet ved:

f(x) = √x-1+3         g(x) = x²-6x+10

Undersøg om f og g er hinandens omvendte funktioner.

Angiv derefter dm(g), så det er tilfældet.


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

Hvis f(x) og g(x) er hinandens omvendte funktioner, skal der gælde, at f(g(x)) = x . Men som opgaven antyder, skal definitionsmængderne også være i orden.


Svar #2
18. april 2010 af LonnyM (Slettet)

 Det forstår jeg ikke? 


Svar #3
18. april 2010 af LonnyM (Slettet)

 er der ikke nogle som har et bud? 


Skriv et svar til: Mat ab1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.