Matematik

Løsning til diff.

19. april 2010 af Kamelkalle (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen her, der kan hjælpe mig med at se, hvorledes funktionen f(x)=e^(2x)+3 kan være løsning til differentialligningen dy/dx=2y-6


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2010 af peter lind

Find f'(x) og se om f'(x) = 2*f(x)-6


Svar #2
19. april 2010 af Kamelkalle (Slettet)

Kan man gøre således: dy/dx=2y-6 <=> 2(e^(2x)+3)-6 <=> 2e^(2x)+6-6 <=> 2e^(2x) = f'(x)


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. april 2010 af peter lind

Ja; men formuleringen er forkert. Fjerne dy/dx og erstat <=> med =


Skriv et svar til: Løsning til diff.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.