Kemi

Koncentration ud fra pH

19. april 2010 af LSimonsen (Slettet)

Hej, jeg har lige et par spørgsmål, håber nogle kan hjælpe.

Jeg skal finde H3O koncentrationen i fortyndet eddike, som har en pH-værdi på 3,0.

Jeg ved, at H3O = 10^-pH, men er det virkelig svaret? altså H3O=1*10^-3 M ?

Mvh.


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2010 af mathon

      [H3O+ (aq)] = 10-pH = 10-3 = 0,001 M


Skriv et svar til: Koncentration ud fra pH

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.