Matematik

fordoblingskonstanten

20. april 2010 af dullemus (Slettet)

En funktion er givet ved y=3,2*1,23^x

Hvordan finder jeg fordoblingskonstanten i ovenstående funktion?


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. april 2010 af smukkedivadiva (Slettet)

 Du skal bruge formlen: T2 = ln(2)/ln(a)

hvor T2 bare er navnet på fordoblingskonstanten :D


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. april 2010 af SuziihShakur (Slettet)

det gør du vha. formlen: T2 = log(2) / log(a)

dvs. her: T2 = log(2) / log(1,23) = 3,35


Skriv et svar til: fordoblingskonstanten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.